5 Parhaat jalkapallopelit – pelaa näitä pelejä verkossa ilmaiseksi

Vaikka liikaa jalkapallo-pelejä on verkossa, pelaajat rakastavat pelata. Olemme valinneet luettelon peleistä, jotka saattavat olla mielenkiintoisia.

Goalkeeper Premier

Goalkeeper Premier on yksi kaikkien aikojen parhaat maalivahti jalkapallopelit! Se tuo sinulle mahdollisuuden kokeilla jalkapallon maalivahdin kenkiä jonkin aikaa.

Pelin ominaisuudet:
————————-
★ 200 jalkapallomaata valita
★ 8 kansallista kupillista, joissa on yli 250 jalkapalloseuraa!
★ Erilaiset toimet – otsikot, liikkeet, kaukaiset laukaukset, yliluonnolliset potkut
★ Helppo peli – jopa pienet lapset voivat pelata sitä!
★ Realistinen fysiikka (entistä todellinen jokaisen pelipäivityksen kanssa!)
★ Vapaa jalkapallo hauskaa
★ Optimoitu kaikille laitteille

Soccer Balls 2

Viileä tapa päästä MM-harjoitteluun: lyödä vihjeitä ja pisteyttää tavoitteita! Siirrä hiirtä määrittääksesi potkusi voiman ja suunnan ja napsauta käynnistääksesi pallon.

Jos etsit lisää pelejä, kokeile  pelivalikoima osoitteessa Pelivalikoima PAF mobiilissa


lähde: www.pixabay.com

Soccer Pro

Hallitse Leo Messi-esque keskikenttäpelaajaa ja ohjaa häntä yhä paremmin puolustajien aallot. Jos saavutat tavoitteen alueelle, sinulla on asetettu määrä aikaa ja erityisiä ehtoja, joilla voit pisteet.

The Champions 4

Viisipäiväinen arena-tyylinen peli, TC4 antaa pelaajalle mahdollisuuden luoda joukkue ja sitten haastaa eri maat omalla takapihallaan.

New Start Soccer

Se on hyökkääjän unelma! Vaikka se voi olla yksi vähiten jännittävä grafiikan osalta, tämä peli imee sinut kokonaan. Pisteitä niin monta tavoitetta kuin mahdollista eri eri näkökulmista ja skenaarioista. Sinun mahdollisuutesi tulevat yhä monimutkaisemmiksi, mitä etene eteenpäin (35 metriä ulos, sateessa, ja kolme puolustajaa edessäsi).