Italian jalkapalloliiga

Italian Soccer-liiga on sarja otteluita eri jalkapalloseurojen välillä Italiassa. Ne ovat kaikki toisiinsa liitettyjä liiganotteluja eri jalkapalloseurojen välillä Italiassa. Ylhäällä oleva klubi on Lega Calcio tai Lega Nazionale Professionisti. Tämä klubi on jaettu osuuksiin Serie A ja Serie B

Toinen klubi rankingissa on Lega Pro; se säätää ensimmäisen jaon ja toisen divisioonan. Edellisellä on kaksi rinnakkaista jakautumista ja jälkimmäisellä on kolme rinnakkaista jakoa.

Seuraavaksi sijoitusta kutsutaan Serie D: ksi, tämä on liiga, jonka muodostavat yhdeksän rinnakkaisjakauma ja seurat jakautuvat maantieteellisen sijainnin mukaan.

Ensimmäinen italialainen liitto syntyi englantilaisten siirtolaisten takia vuonna 1891. Kun liigat alkoivat, ne olivat erillisiä italialaisille ja ulkomaalaisille. Vähitellen ne yhdistyivät.

Viimeinen muutos Italian liigan yhden liigan luomiseksi alkoi vuonna 1929.

Italian jalkapalloa hallitsevat joukkueet ovat toisen maailmansodan jälkeen Juventus, A.C Milan ja Internazionale.

Liigajärjestelmä alkoi vuonna 1978, jolloin semi-ammattilaiset lopetettiin.

Samana vuonna Lega Pro tuli täysin ammattimaiseksi liigaksi ja Italia oli ensimmäinen kansakunta, jolla on kaksi erillistä ammattiligaatiota.

Vinkkejä: kanssa Millainen Cozino bonuskoodi  vedot voidaan sijoittaa kaikkiin tärkeisiin jalkapallotapahtumiin. Live streaming ja viimeisimmät kertoimet.

lähde : www.pixabay.com

Jotta saataisiin selville, mikä on Italian jalkapalloliigan, on tiedettävä, mikä liigajärjestelmä on, se on liigojen hierarkia, mikä tarkoittaa, että joukkue voidaan nostaa esiin tai lyödä taakse riippuen siitä, missä asemassa he ovat ja pudotuspeleissä. Rakennetta kutsutaan pyramidiksi, koska suurin osa alueellisista divisioonista on pohjarakenteessa.