Jalkapallojen ja nokkojen ymmärtäminen

Koska jalkapallo on ottanut monia erilaisia ​​muotoja, ihmiset tarvitsevat erilaisia ​​jalkapallokenkiä. Kengät, joita käytät jalkapalloa keinotekoisessa tuulessa, ei ole sama kuin luonnollisen nurmikuljetuksen tarve. Saatat tarvita myös erilaisia ​​kengät sisä- ja ulkokäyttöön. Jalkapallokengät ovat joka tapauksessa tärkeä tekijä pelaajien suorituskyvyssä. Joten, sinun täytyy tietää erilaisista kengätyypeistä jalkapallokentän eri pintoihin.

Flat-Surfaced jalkapallokengät sisäjalkapallolle

Indoor-jalkapalloilijat tarvitsevat hyvää sivutukea riittävän pito- ja veto-ominaisuuksineen. Tämä voidaan saavuttaa käyttämällä tasapintaisia ​​jalkapallokenkiä. Sinun täytyy hallita palloa nopeudella. Nämä kengät ovat kevyesti rakennettuja, joten pelaajat voivat liikkua helposti. Tämä on ratkaisevaa sisäjalkapallossa, koska pelaajan täytyy siirtyä sivusta toiseen hyvin usein. Saatat saada nämä kengät alkuperäiseen nahkaan. Päällysvaaleaa voidaan käyttää synteettisenä nahana. Varmista, että kengilläsi on vahvat ompeleet.

Kumipohjaiset jalkapallokengät tekokehälle

Koska pultit eivät sovellu keinotekoiseen maaperään, tarvitset erityisiä kenkiä, joissa kumipohjat on suunniteltu käytettäväksi keinotekoisessa tuulessa. Näitä jalkapallokenkiä voi käyttää myös sisäpeleihin. Kumipohja herättää kuvion alareunassa, jotta pelaaja saa riittävän tuen. Nämä jalkapallokengät ovat myös suosittuja harjoittelujalkineina.

Jalkapallo ja pysyvä jalkapallokenttä ulkokenttäpeliin

Olitpa sitten aloittelija tai edistyneen tason jalkapalloilija, tarvitset nämä jalkapalloketjut ulkokenttien peleihin. Sinulla on helppo hallita liikettäsi, kun käytät näitä kenkiä. Riittävä vetokyky auttaa hallitsemaan liikettä ja palloa.

Pehmeät irrotettavat jalkaportit pehmeille pinnoille

Jalkapalloilijat pelaavat myös pehmeillä pinnalla, jotka ovat mutaisia. Siksi pehmeät ja irrotettavat pultit ovat välttämättömiä niille. Nämä kynnet ovat tärkeämpiä, kun sää on märkä. Liukas kenttä vaatii erilainen tyyny. Jos kenttä on liian mutainen, pultit voidaan säätää. Voit miehittää nastat päälle tai pois.