Urheiluaiheiset kodin koristeluideat

Kotisi huoneiden koristelu urheiluaiheisilla koristeilla on sopivaa mille tahansa huoneelle, mukaanlukien makuuhuoneelle, olohuoneelle, eteiselle, ja työhuoneelle.  Urheiluaiheisilla koristeilla koristeleminen tarjoaa monia mahdollisuuksia, ja se sallii urheilufanin esitellä hänen suosikkitiimiään tai urheiluhenkeä ja lojaalisuutta samalla, kun hän tarjoaa ainutlaatuista ja jännittävää kodin sisustusta.

Urheilun teema on helposti muokattavissa omaan ainutlaatuiseen persoonallisuuteesi, tyyliisi, ja mieltymyksiisi. Tällaiset sisustukset ovat nykyään helposti saatavissa, ja voit käyttää myös jo aikaisemmin kerättyjä urheilumuistoesineitä, joita voit lisätä omaan urheiluaiheeseen huoneeseesi.

Sport, Changing Room, American Football, Layout

lähde: Pixabay

Ensin sinun on valittava teema huoneelle, jonka haluat sisustaa. Urheiluaiheita on loputtomia. Voit valita vaikkapa jonkin tietyn yliopiston urheilujoukkueen tai ammattilaisen joukkueen, tai yleisesti jonkun urheilulajin sisustuksia. Ensin sinun on valittava, haluatko koristella huoneesi jollain tietyllä urheilulajilla tai tiimillä, tai vaikkapa näiden sekoituksella. Tämä valinta ohjaa sinua lopuissa suunnitteluprosesseissa.

Jos sinulla on jokin suosikkijoukkue, tämän joukkueen tuotteilla sisustaminen olisi luonnollinen valinta. Jos sinulla ei ole, voit sisustaa huoneen käyttäen jonkin tietyn urheilulajin tuotteita. Voit esimerkiksi maalata seinät suosikkijoukkueesi voimakkailla väreillä, tai sitten luonnollisesti kirkkailla ja voimakkailla väreillä, kuten punaisella, sinisellä, oranssilla ja/tai keltaisella, ja koristella seinät joukkueesi logolla, maskotilla, tai sitten yleisillä urheilullisilla koristeilla. Lisätarvikkeiden käyttö, kuten joukkueesi logon tai värien, tai jalkapallon, koripallon, pesäpallon sisältävien päiväpeittojen, tyynyjen, petivaatteiden, peittojen ja mattojen käyttö on todella helposti saatavilla.

Seuraavaksi voit lisätä erityisiä korostuksia, kuten viirejä ja joukkuuesi tai tietyn urheilulajin edustavia merkkejä. Yliopistojen joukkueiden ja ammattilaisten joukkueiden merkkejä on helposti saatavilla.

Tämän lisäksi voit lisätä huoneeseesi myös urheiluaiheisia lamppuja tai muita lisätarvikkeita. Valitse itsellesi sopivat katto-, seinä-, tai pöytälamput. Pieniä korostavia lamppuja voidaan käyttää kylpyhuoneissa, eteisessä, tai keittiössä. Voit myös valita tiettyjä erilaisia designer-lamppuja, kuten Secto, Fatboyn, jne. tuotteita. Voit lisäksi lisätä valokatkaisijan päälle tarroja ja yövaloja, voidaksesi saavuttaa oikea tunnelma lempijoukkuettasi tai urheilulajiasi kohtaan.

Lopuksi, saavuttaaksesi autenttinen urheilullinen ilme ja tunne huoneellesi, koristele huoneesi oikeilla urheiluvälineillä. Voit asettaa seinille oikeita jääkiekkomailoja tai tennismailoja. Voit asettaa esille pesäpalloja, jalkapalloja, ja koripalloja, ja muita pieniä urheiluvälineitä hyllyille ja kuriokaappeihin. Hanki itsellesi urheilukengät tai luistimet, jotka voit pistää roikkumaan koukuista sidottuasi niiden kengännauhat yhteen. Voit ripustaa seinälle myös koripallokorin, ja täyttää sen kaikenlaisilla vaahtopalloilla. Aseta huoneesi toiseen kulmaan pieni jalkapallomaali, ja maalin sisään voit pistää vaikkapa pienen urheiluaiheisen säkkituolin tai lokeron tavaroidesi säilyttämiseen.